Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Blekinge Idrottsförbund


Anpassad anläggning och utrustning, fler aktiviteter att välja på, träningslära, skadeförebyggande och sociala aktiviteter. Läs mer om hur golfklubbarna i Blekinge arbetar för att utveckla verksamheten för målgruppen 65+.
 
Hur kan vi som förening möta det växande intresset för att träna och tävla i naturen, och använda naturen för aktiviteter i kombination med att den också får det skydd den behöver? Välkommen till inspiration och workshop 21 april.
 
Monika Berggren kommer att vikariera som idrottskonsulent när Madde Augustsson går på föräldraledighet. Läs mer om Monika och vad hon ser fram emot att tillföra idrotten i Blekinge!
 
Vi söker nu en driven idrottskonsulent som brinner för idrott och föreningsutveckling och som vill bli vår nya kollega på RF-SISU Blekinge. Sista ansökningsdag fredag 23 april.
 
Hur kan vi gemensamt skapa en idrottsmiljö där vi tillsammans skapar ett välbefinnande? Hur kan vi hjälpas åt att se varandra och våga fråga? Vi bjuder nu in till fortsatta träffar för ledare, aktiva och föräldrar.
 

Kompensationsstöd 2021

(2021-03-29 10:44)
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för januari och februari 2021. Ansökningsperioden är 15 april till 26 april 2021.
 
Riksidrottsförbundet har beslutat att bevilja 24 miljoner kronor i verksamhetsstöd till idrottsföreningar som bedriver verksamhet för personer 65 år och äldre. I Blekinge får 46 föreningar ta del av stödet, totalt 758 000 kr.
 
Nu är det dags att nominera unga ledare till Fredins utbildningsstipendium. Två stipendium á 2000 kr delas ut vid distriktsstämman den 19 april.
 
Riksidrottsförbundet och arkitektkontoret FOJAB lanserar idag Rörelsefaktor – ett verktyg för att integrera idrott och rörelse i stadsmiljön och samhällsplaneringen. Karlshamns kommun blir första kommun ut i landet som pilotkommun.
 
Webbutbildningen Fifty/Fifty guidar din idrottsförening till att bli mer jämställd, i allt från stora beslut till små mikrohandlingar som gör stor skillnad. Ta steget och starta er jämställdhetsresa nu. Det har aldrig varit enklare.
 
Distriktsidrottschefen i Blekinge, Patric Nilsson, har sagt upp sig och slutar sin anställning under sommaren.
 
De senaste åren har idrottsrörelsen varit en viktig integrationsmotor i Sverige. Många nya svenskar har genom idrotten funnit en lättare och snabbare väg in i det svenska samhället. Läs om NAIS som vill skapa ett "andra hem" i Mellanstaden.
 
Är du eller vill du bli tränare i din idrott? "Grundutbildning för tränare" är det första steget i tränarskapet och öppen för alla från 14 år - oavsett idrott! Under våren erbjuder vi både grundnivån och en premiäromgång av fortsättningsnivån.
 
Nu är det dags att anmäla in er idrott till årets Idrottsläger i Hällevik! Lägret arrangeras i år 9-13 augusti av RF-SISU Blekinge i samverkan med deltagande specialdistriktförbund.
 
Genom bra och rätt kommunikation kan ni skapa tydlighet och engagemang i organisationen. I samverkan med RF-SISU Halland erbjuder vi er som är engagerade i föreningskommunikation på olika sätt ett utbildningspaket kring kommunikation.
 
12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Carlshamns BTK - Bordtennis
Per Carlsson, Bergsgatan 29
37434 Karlshamn

Kontakt:
Tel: +4645431125
E-post: info@carlshamnsbtk.s...

Se all info

 

 

 

 

 

Ansluten Hosting i Sverige AB

Carltne bil

Chesterton Sweden AB

Circum Solution AB

Citygross

Colorama Österport

 DFDS Logistics 

Elinstallationer i Karlshamn AB

Erikssons VVS AB 

ETG El & Telegruppen AB 

Evomatic AB 

 Karlshamns Energi 

Kristineberg Motor AB

Sandå måleri

TTEX                                 

VBBA Ventilationsbolaget i Blekinge

Västblekinge miljö AB

ÅF Infrastrukture AB